Hallo

Kinderweekend voor bijzondere kinderen

Stichting 'DE KINDEREN' heeft in samenwerking met Atelier KOA in juli 2011 een weekend georganiseerd voor kinderen waarvan een ouder kanker heeft of heeft gehad. Onder begeleiding van therapeuten en vrijwilligers hebben zijn ervaringen uitgewisseld, getekend en geschilderd, herinneringen geknutseld en natuurlijk gespeeld.

Voor de begeleiders vanuit atelier KOA was het een mooi, maar ook emotioneel weekend.

Atelier Paspartoe

Is, als onderdeel van Stichting Prisma, gevestigd aan de Zinkerwer 6 te 5145 NL  Waalwijk en bereikbaar op 088 - 770 30 10 of per mail ac.paspartoe@prismanet.nl.

Atelier Paspartoe is een creatief en ambachtelijk activiteitencentrum. Zij ondersteunen een grote verscheidenheid aan cliŽnten met een beperking. De cliŽnten die bij Paspartoe werken, zien het als een uitdaging mee te werken aan de tot standkoming van een mooi product en vinden het leuk dat deze producten ook worden verkocht. In het pand zijn aanwezig een; winkel, keramiekgroep, kaarsenmakerij en een teken- schildergroep met kunstuitleen. Ook  worden er allerlei producten in hun winkel verkocht of verhuurd.

U kunt, geheel vrijblijvend, een kijkje komen nemen en als u het leuk vindt en tijd heeft krijgt u een rondleiding. De openingstijden zijn van maandag tm vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Atelier Paspartoe

Ut Atuljee werkt collegiaal samen met Atelier KOA

gelegen op Landpark AssisiŽ aan de Eendengracht 2, p/a Hooghoutseweg 3 te Biezenmortel 013 5118633 is als atelier onderdeel van Prisma. Ut Atuljee is een activiteiten/werkcentrum waar mensen met een beperking kunst maken. Ze krijgen de mogelijkheid kennis te maken met verschillende materialen en technieken. Creatief talent wordt ontplooid, ontwikkeld en verfijnd. Kunstenaars bezoeken musea en nemen deel aan workshops om zo hun horizon te verbreden. Ook wordt hun werk op uiteenlopende plaatsen geŽxposeerd  zodat iedereen er kennis mee kan maken.

De werken zijn tweedimensionaal, in verschillende formaten en in verschillende technieken uitgevoerd (van potlood tot pastel van aquarel tot acryl op doek). Natuurlijk zijn de kunstwerken te huur en/of te koop. Tevens worden er werken in opdracht gemaakt.

Wil je meer weten kom dan gerust langs bij Ut Atuljee of bezoek onze aangrenzende winkel de OASE.

 

Ut AtuljeeUt AtuljeeUt AtuljeeUt Atuljee werkt collegiaal samen met Atelier KOA